Известие

Collapse
No announcement yet.

Счупено задно стъкло Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Счупено задно стъкло Алфа 156

Здравейте, за много години!

Имам странен проблем - тази вечер като си отворих гаража, за да изкарам колата задното ми стъкло беше счупено - сравнително голяма дупка - около две педи. Няма нищо пипано в колата, нито камък или друг предмет вътре, няма следи от каквото и да е влизане с взлом в гаража.

Предишната вечер карах из града съвсем нормално - с пуснато отопление на задното стъкло. При положение, че няколко от реотанчетата за отопление не ми работеха, възможно ли е проблемът да е дошъл оттам. Температурата навън беше около нулата. Досега съм нямал никакви такива проблеми.

От Пловдив съм. Какво е решението - Автостъкла Кобра или от другаде да търся?

Благодаря за помощта!

или от някоя морга ако могат да ти свалят !!

Comment

Възможно е пукане от не работещи реотани, особено ако са правени опити да се ремонтират.

Кобра или друга подобна фирма е по-добрия вариант според мен, стъкло 2 ра ръка може да е проблемно от към реотани или уплътнения.

Едно на ум с новото стъкло обаче - най-горните 2 ленти на седаните са за антена на радиото, трябва и новото да е с такава конфигурация.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Благодаря много! Най-вероятно към Кобра ще се обърна. А възможно ли е да се счупи стъклото от температурни разлики, което ми се струва малко невероятно въпреки всичко? Промени не са правени от 09.2008 когато колата е купена.
        Last edited by lechev; d.m.y г., 23:35.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Едно на ум с новото стъкло обаче - най-горните 2 ленти на седаните са за антена на радиото, трябва и новото да е с такава конфигурация.
          Никога не е късно нещо ново да научиш... аз точно се чудех, на фона на всичко чудесно работещо в тази кола и на фона на Реното, дето е 6 години по-дърто, а му работят всички нагреватели - защо на Алфата най-горните 2 не бачкат... ама явно и тези, дето са монтирали допълнително антената на покрива, също не са го знаели това...
          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Антената на покрива е за телефон
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Никъде в колата няма следи от стойка за телефон или нещо подобно, затова аз лично се съмнявам, ама... може и така да е, няма да споря.
              Две черни перли...

Comment

Имаш кабел с букса зад централната конзола.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                  Никъде в колата няма следи от стойка за телефон или нещо подобно, затова аз лично се съмнявам, ама... може и така да е, няма да споря.
                  Звънни ми някой ден като ми видиш колата в лозенец и ще ти покажа телефона))
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    Антената на покрива е за телефон
                    тва беше само преди фейса, нали?
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                      Звънни ми някой ден като ми видиш колата в лозенец и ще ти покажа телефона))
                      Е, няма да те занимавам с глупости. На някоя среща като дойда, ще ми покажеш.
                      Две черни перли...

Comment

Working...
                      X